Ce-ar putea însemna,  

100% sincer, să petreci o vară de calitate? Oare 3 luni în care simți că ți se lărgesc orizonturile? Oare un anotimp în care te îmbogățești cu noi senzații, cunoștințe și abilități?

Este exact ce vă propunem, la Die Deutsche Akademie Bukarest, pentru copiii dumneavoastră: o vară de calitate… germană! Călătorii, degustări, muzică, personalități, peisaje și cutume citadine din spațiul germanofon, pentru cei mici și pentru cei ceva mai mari.

Fiindcă germana nu este doar o limbă – este o cultură și un fel de a fi. Descoperiți-le cu plăcere!

De ce să alegi cursurile de germană pentru copii de la Die Deutsche Akademie?

(Călătorie în Brazilia, Egipt și China)

Germanii sunt mari amatori de călătorii. Iar noi, la acest curs, călătorim cu imaginația cot la cot cu ei, în trei țări emblematice de pe trei continente. Ce tradiții au oamenii de acolo? Ce e de vizitat? Cum e mâncarea? Dar clima? Și… cu ce suveniruri ne întoarcem acasă? Haideți să descoperiți!

(Personalități născute în Germania-Austria-Elveția)

Spui „teoria relativității”, spui Einstein. „Faust”, Goethe. „Nunta lui Figaro”, Mozart. „Oda bucuriei”, Beethoven. Ei toți, și încă mulți alții, au dăruit omenirii, în limba lor maternă, germana, opere de neprețuit. Vii să îi cunoști pe acești minunați giganți ai spiritului omenesc?

(Cântece în germană)

Vesele, istețe și săltărețe, cântecelele pe care vi le-am pregătit ne spun fiecare o poveste drăguță. Și cui nu-i plac poveștile? Mai ales atunci când vin cu rime, ritm și chiar ceva dans, ele se vor lipi de sufletul nostru ca să rămână, peste ani, dulci amintiri de la lecția de germană…

(Orașe interesante din Germania-Austria-Elveția)

Cum o fi să sari din muzeu în muzeu, în Berlin? Sau să ieși la promenadă în Viena? Sau să dai o raită prin magazinele de lux din Zürich? Cu materiale foto-video grăitoare și un pic de fantezie, toate acestea sunt posibile, în marele tur al celor mai atrăgătoare orașe vorbitoare de germană!

(Eu și familia mea)

Mama, tata, sora, fratele, bunicii. Verișori, unchi și mătuși. Îi numim cu drag, iar sentimentul se transmite chiar și atunci când îi numim în germană. E importantisim pentru orice copil să poată vorbi despre lumea sa esențială, familia, în limba străină pe care o învață. Elementary, Watson!

(Hobbyurile mele)

„Mie îmi place…“ „Ție îți place…?“ Primele fire prin care legăm prietenii unesc ceea ce avem în comun: preferințe, gusturi. Vorbindu-i deschis celuilalt despre hobbyurile noastre, înfiripăm o legătură cu el. Astfel, un hobby nu vine niciodată singur, în germană: vine cu un prieten nou!

(Feluri de mâncare din Germania- Austria-Elveția)

Ca aperitiv, niște wurst de-ți lasă gura apă! La felul întâi, un bol de fondue plin de răsfăț pentru papilele gustative. Iar ca desert un Apfelstrudel care ți se topește în gură. Gastronomia țărilor vorbitoare de germană promite delicii inegalabile. Să le explorăm în porții apetisante!

(Iubesc animalele)

Ca aperitiv, niște wurst de-ți lasă gura apă! La felul întâi, un bol de fondue plin de răsfăț pentru papilele gustative. Iar ca desert un Apfelstrudel care ți se topește în gură. Gastronomia țărilor vorbitoare de germană promite delicii inegalabile. Să le explorăm în porții apetisante!

Ce spun părinții și copiii despre cursurile Die Deutsche Akademie Bukarest

Carmen A.
Carmen A.
mama lui Tudor
Read More
„Feedback-ul lui Tudor a fost elocvent și entuziast! «Mami, la germană a fost minunat!» 😊 Sunt și eu perfect de acord cu el, a fost o plăcere să audiez fragmente din lecție. A fost antrenantă, alertă, captivantă, informațiile alternau cu jocuri și glume, copiii erau mereu atenți, activi, implicați și receptivi. ”
Florina O.
Florina O.
mămică
Read More
„A fost o adevărată plăcere pentru copilul meu să participe la cursurile dvs.! Le recomand tuturor părinților să-și înscrie copiii la aceste cursuri.”
Roxana I.
Roxana I.
mămică
Read More
„Tudor este atât de încântat de germană! Și pentru că știe limba engleză, este dispus să învețe și germana.”
Irina A.
Irina A.
mama lui Matei
Read More
„Este nesperat de încântat Matei și este foarte implicat, iar Andrada este o profesoară foarte bună și profesionistă.”
Sorina D.
Sorina D.
mămică
Read More
„Îi place cursul băiețelului meu, este foarte bine, este extrem de fericit și învață multe lucruri.”
Nona R.
Nona R.
mămică
Read More
„Fetița mea e foarte încântată și văd că e foarte activ cursul, scrie mult și este conștiincioasă.”
Previous
Next

Solicită informații despre cursurile de vară de germană pentru copii

    Sunt de acord cu termenii si conditiile si cu GDPR