160
Școli de limbi străine
52
De țări
20
Ani de experiență

Cursuri intensive de vară de germană pentru copii

Informații generale despre cursurile intensive de vară de germană pentru copii ​

Obiectiv 

Cursurile noastre intensive de limba germană urmăresc să asigure continuitate și progres inclusiv pe perioada vacanței mari, cu menținerea și consolidarea nivelului de competență lingvistică prin exersare în diverse contexte tematice atractive. Nu în ultimul rând, cursurile sunt astfel concepute încât să ofere un mod activ, inteligent și productiv de petrecere a timpului liber pe durata vacanței.

Perioadă & program 

În fiecare an, cursurile intensive au loc pe perioada verii, de regulă de la finalul lunii iunie până la începutul lui septembrie. Ele sunt organizate pe module de câte o săptămână sau două (cu sesiuni zilnice de două ore), fiecare modul având o temă specifică. Un copil poate fi înscris la oricât de multe module, într-o vară, întrucât materia nu se repetă, iar temele variază. În ce privește orarul, se poate opta pentru sesiuni matinale sau de după-amiază. 

Loc

Cursurile se desfășoară online, pe platforma Zoom. La cerere, însă, putem forma și grupe cu predare față în față la oricare dintre sediile noastre din București.

Atmosfera de la cursurile de germană pentru copii

Cui se adresează cursurile de vară de germană organizate de Die Deutsche Akademie Bukarest

La curs sunt invitați copii cu vârste cuprinse între 7 și 16 ani, organizați în trei subgrupe de vârstă: 7-9 ani, 10-12 ani și 13-16 ani – astfel încât să existe preocupări și interese comune în rândul cursanților dintr-o grupă.  Repartizarea pe grupe se face atât în funcție de vârsta copilului, cât și pe baza nivelului său de limbă. Copiii care au mai făcut germană beneficiază de o testare de nivel gratuită, înainte de înscrierea la curs.

Temele cursurilor intensive de vară de germană pentru copii

Fiecare modul de curs se concentrează pe o anumită temă care, adesea, corespunde unui talent special. Dintre temele abordate în trecut, enumerăm: lumea filmelor, vacanțe, socializare, supereroi, arte și meșteșuguri. Temele sunt menite să stimuleze implicarea și entuziasmul, să îi antreneze pe copii în activități, dialoguri, competiții, jocuri de rol, prezentări și miniproiecte.

Beneficiile cursurilor de limba germană pentru copii

Un copil înscris la cursurile intensive de vară ale Die Deutsche Akademie Bukarest

își va consolida nivelul de competență lingvistică și pe perioada vacanței

va exersa o întreagă varietate de structuri lexico-gramaticale datorită contextelor tematice diferite (de la expresii uzuale în socializare până la vocabular asociat artelor)

își va satisface interesul și curiozitatea pentru anumite subiecte, prin expunerea la o gamă generoasă de teme (de la cinematografie la călătorii)

își va dezvolta o serie de talente prin intermediul limbii germane (de exemplu, abilități actoricești, talentul la scris sau la pictură, etc.)

își va ridica nivelul de cultură generală prin concentrarea pe subiecte cu valoare socio-culturală consistentă

Perioade și prețuri

Prețul este stabilit per modul de curs, poate varia de la an la an și este comunicat din timp celor potențial interesați. De asemenea, oricine poate solicita oricând o ofertă de preț prin oricare dintre canalele noastre de comunicare (email, telefon, website, chat/comentariu pe Facebook ori Instagram).

Înscrieri

Oferiți copilului dumneavoastră șansa de a învăța o limbă nouă în cadrul unei școli de renume.

TESTIMONIALE

Părerile cursanților

users

Nona R.

mămică

„Fetița mea e foarte încântată și văd că e foarte activ cursul, scrie mult și este conștiincioasă.”

users

Sorina D.

mămică

„Îi place cursul băiețelului meu, este foarte bine, este extrem de fericit și învață multe lucruri.”

users

Irina A.

mama lui Matei

„Este nesperat de încântat Matei și este foarte implicat, iar Andrada este o profesoară foarte bună și profesionistă.”

users

Diana B.

mămică

„Fetițele mele au învățat alături de 4 profesori diferiți și de toți profesorii au fost extrem de încântate! […] Sunt foarte bine pregătiți.”

users

Roxana I.

mămică

„Tudor este atât de încântat de germană! Și pentru că știe limba engleză, este dispus să învețe și germana.”

users

Diana B.

mămică

„Copiii, deși reticenți inițial, au fost foarte încântați de cursul avut azi!”

users

Florina O.

mămică

„A fost o adevărată plăcere pentru copilul meu să participe la cursurile dvs.! Le recomand tuturor părinților să-și înscrie copiii la aceste cursuri.”

users

Carmen A.

mama lui Tudor

„Feedback-ul lui Tudor a fost elocvent și entuziast! «Mami, la germană a fost minunat! Sunt și eu perfect de acord cu el, a fost o plăcere să audiez fragmente din lecție. A fost antrenantă, alertă, captivantă, informațiile alternau cu jocuri și glume, copiii erau mereu atenți, activi, implicați și receptivi. ”

users

Carmen G.

mama Adelei

„Vă mulțumesc pentru schimbare. Adela a fost încântată de doamna profesor și de felul în care s-a desfășurat ora. Din ce am reușit să văd și eu, chiar dornică de a răspunde și de a participa la oră.”

Cursuri de germană 

Înscrieri deschise

Înscrieri la cursurile de germană pentru copii

    Abonați-vă la newsletterul nostru pentru ultimele noutăți și evenimente IH.

      Sunt de acord cu Política de termeni și condiții