Oferta educaționala de mai jos se aplică pentru anul academic 2022-2023, in perioada 12 septembrie – 17 iunie, pentru structura de curs de 2 sesiuni / săptămână, respectiv 1 sesiune/ săptămână.
Pentru alte structuri de curs, ca și pentru cei care se alătură grupelor după începerea anului academic, se va calcula prețul în funcție de numărul de ore cuprinse în planul cursantului respectiv. 
Prețul cursului este același indiferent de formatul de curs ales (față în față sau online).
Kinderlieder mit Raluca Häschen hüpf

ÎNSCRIERE LA DeKA (CURSANŢI NOI)

3740 LEI

2 ŞEDINŢE/ SĂPTĂMÂNĂ

60 DE MINUTE

LUNI – JOI

6120 LEI

2 ŞEDINŢE/ SĂPTĂMÂNĂ

90 DE MINUTE

LUNI – JOI

4080 LEI

1 ŞEDINŢĂ/ SĂPTĂMÂNĂ

120 DE MINUTE

VINERI sau SÂMBĂTĂ

REÎNSCRIERE LA DeKA

3740 LEI

2 ŞEDINŢE/ SĂPTĂMÂNĂ

60 DE MINUTE

LUNI – JOI

5610 LEI

2 ŞEDINŢE/ SĂPTĂMÂNĂ

90 DE MINUTE

LUNI – JOI

3740 LEI

1 ŞEDINŢĂ/ SĂPTĂMÂNĂ

120 DE MINUTE

VINERI sau SÂMBĂTĂ

*Statutul de cursant reînscris se aplică doar studentilor care au fost înscriși în anul academic 2021 – 2022, au finalizat anul și achitat integral (până la finalul anului academic) taxele pentru acest an. 
Pentru școlarii mici (7-8 ani), formatul standard de curs cuprinde sesiuni de 60 minute, cu frecvență de 2 ori pe săptămână, SAU o sesiune de 120 de minute, o dată pe săptămână.

REDUCERI de până la 50%, în ordinea în care se aplică:

TIP REDUCERE

BENEFICIAR

CUANTUM

CÂND SE APLICĂ

FAMILY

Al doilea, al treila sau al patrulea frate înscris în acelaşi an academic.

10%

La intrarea fraţilor mai mici în curs, oricând pe durata anului academic.

HAPPY HOUR 15

Orice copil înscris într-o grupă care se formează în intervalul orar 11:00 - 14:50 (inclusiv).

15%

Până la 30 septembrie sau înainte de data primei tranşe de plată sau la data la care copilul se mută într-o grupă care îndeplineşte condiţiile.

HAPPY HOUR 10

Orice copil înscris într-o grupă care se formează în intervalul orar 14:51 - 15:50 (inclusiv).

10%

Până la 30 septembrie sau înainte de data primei tranşe de plată sau la data la care copilul se mută într-o grupă care îndeplineşte condiţiile.

PLATĂ INTEGRALĂ

Orice copil pentru care se efectuează plata integrală (pentru tot anul academic) până la data de 30 septembrie 2022 sau la cel mult 7 zile de la intrarea în grupe pentru cei care se alătură grupelor după începerea anului academic.

5%

La data plăţii integrale, cu condiţia ca aceasta să fie înregistrată până la 30 septembrie 2022 sau la cel mult 7 zile de la intrarea în grupe.

BONUS PENTRU RECOMANDARE

Clienţii DeKA activi (înscrişi în anul academic curent) care vor recomanda cursurile DeKA altor persoane dacă acel client recomandat s-a înscris şi a achitat minim o tranşă aferentă cursului.

200 lei/ copil înscris în urma recomandării

Calculul şi aplicarea bonusului pentru recomandare se efectuează între 30 ianuarie şi 15 februarie 2023**

**Pentru înscrieri ale persoanelor recomandate după această dată, reducerea se va acorda după confirmarea primei plăți / transe aferente cursului de an academic din partea cursantului recomandat.  
Un cursant DeKA reînscris din anul academic 2021-2022 care dorește înscrirea și la programele de limba engleză va beneficia de prețul  de reînscriere valabil pentru programul de engleză.
Reducerile se aplică progresiv (în ordinea prezentată mai sus) și se pot cumula (fiecare nouă reducere se aplică la suma redusă anterior).  

Reducerile nu pot depăși 50% din contravaloarea cursului pentru un copil!

În cazul alocării dintr-o grupă cu discount Happy Hour într-una care nu beneficiază de această reducere, NU se mai aplică discountul pentru Happy Hour începând cu data participării la prima ședință la noua grupă.